Toetsenbord Kabel

Er zijn twee opties om een toetsenbord op desktopcomputers en laptops aan te sluiten. Een aantal jaar geleden werd alleen de PS/2 aansluiting gebruikt. Tegenwoordig kun je een toetsenbord ook op een pc aansluiten met een USB aansluiting. Met deze nieuwste variant is ook een draadloze connectie mogelijk.

1 artikel(en)

 • Valueline USB 2.0 Kabel A Male - 2x PS/2 Female 0.30 m Zwart
  € 3,08
  Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  Bekijk voorraad

  Actuele voorraadinformatie

  Winkelvoorraad
  Nederland Den Ham Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  België Turnhout Levertijd 1-3 werkdagen
  Verzendvoorraad internet
  Magazijn (online verzendvoorraad) Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, morgen in huis

1 artikel(en)

Wanneer heb je een Toetsenbord Kabel nodig?

Een toetsenbord kabel heb je nodig als het toetsenbord nog niet draadloos is. In onze webshop hebben we twee opties om een toetsenbord aan je pc te sluiten: met een PS/2 of een USB aansluiting. Het type computer en toetsenbord bepaald welk soort toetsenbord het meest geschikt is.

PS/2 Aansluiting

De PS/2 male aansluiting zie je met name terug bij de ouderwetse toetsenbordkabels. De PS/2 aansluiting bestaat uit ronde stekkers met zes pinnen. Aansluiting van de kabel is maar op één manier mogelijk.

USB Aansluiting

Een toetsenbord met USB-aansluiting wordt vaak geleverd met een kabel. Een extra kabel nodig of wil je een langere toetsenbordkabel? Deze kun je in onze webshop bestellen. Handig als je bijvoorbeeld een film wilt kijken en niet steeds heen en weer wilt lopen om het te pauzeren.

Je Toetsenbord Kabel online kopen

Bij Kabelspecialisten bestel je makkelijk en voordelig je Toetsenbord Kabel online. Vóór 22.00 uur besteld? Als we de kabel op voorraad hebben dan heb je ‘m de volgende dag in huis. Tenzij de volgende dag een zon- of feestdag is. Dan duurt het iets langer. Vragen over de kabel voor het toetsenbord? Neem dan contact met onze klantenservice, zij helpen je graag.

Jouw Toetsenbord Kabel koop je online bij Kabelspecialisten!

Trusted shops  Ideal  MasterCard  American Express   Paypal  VISA  V-pay   Afterpay