SCART naar HDMI

DVD-spelers of spelcomputers staan erom bekend een SCART-aansluiting te hebben. Nu heb je net een nieuwe televisie gekocht en ontdek je dat deze geen SCART-aansluiting heeft. Wat nu? De SCART naar HDMI verloopkabel biedt dè oplossing.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wanneer gebruik ik een SCART naar HDMI verloopkabel?

Normaal gesproken is het heel eenvoudig om een dvd-speler of spelcomputer aan te sluiten op je tv. Dit kan met de SCART-kabel als de tv daarvoor een aansluiting heeft. Heb je een nieuwere tv of heeft je tv toch die aansluiting niet? Dan komt de SCART naar HDMI verloopkabel om de hoek kijken.

Wat doet een SCART naar HDMI verloopkabel?

Deze verloopkabel zet een SCART aansluiting om een HDMI aansluiting. Een SCART verbinding verzendt analoog beeld en HDMI digitaal beeld. Deze verloopkabel zet daarbij ook nog een analoog signaal over in een digitale.

Je SCART naar HDMI Verloopkabel online kopen

Bij Kabelspecialisten bestel je makkelijk en voordelig je SCART naar HDMI verloopkabel online. Vóór 22.00 uur besteld? Als we het product op voorraad hebben dan heb je ‘m de volgende dag in huis. Tenzij de volgende dag een zon- of feestdag is. Dan duurt het iets langer. Vragen over een SCART naar HDMI verloopkabel? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag.

Jouw SCART naar HDMI Verloopkabel koop je online bij Kabelspecialisten!

Trusted shops  Ideal  MasterCard   American Express   Paypal  VISA  V-pay   Afterpay