Luidsprekerkabel

Wil je een speaker of boxen aansluiten op en versterker? Dan heb je een luidspreker kabel nodig. Deze simpele kabel krijgt geluid uit de luidsprekers en dat klinkt natuurlijk veel beter. Een luidsprekerkabel staat ook bekend als speakerkabel of boxenkabel.

Aders

Een luidsprekerkabel heeft twee aders, ook wel geleiders genoemd. Deze zijn allebei afzonderlijk geïsoleerd door een plastic omhulsel. De luidsprekerkabels van goede kwaliteit bestaat uit 100% koper. Dit is meteen het verschil tussen prijs en kwaliteit.

Soorten

De dikte van de ader bepaalt de weerstand. Hoe dikker deze is, hoe lager de weerstand is. Een hele dikke luidsprekerkabel is ook niet zo maar nodig. Een goedkopere en ook dunnere kabel werkt ook prima. Maar, als je twijfelt neem dan een maat dikker. Hetzelfde geldt voor de lengte: een kortere kabel is beter dan een langere luidsprekerkabel.

Je Luidspreker Kabel online kopen

Bij Kabelspecialisten bestel je makkelijk en voordelig je Luidspreker Kabel online. Vóór 22.00 uur besteld? Als we de kabel op voorraad hebben dan heb je ‘m de volgende dag in huis. Tenzij de volgende dag een zon- of feestdag is. Dan duurt het iets langer. Vragen over een Luidspreker Kabel? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag.

Jouw Luidspreker Kabel koop je online bij Kabelspecialisten!

Trusted shops  Ideal  MasterCard   American Express   Paypal  VISA  V-pay   Afterpay