Over Kabelspecialisten

Wie zijn wij?

Wij zijn Kabelspecialisten en wij zijn specialist op het gebied van kabels en toebehorende. Je mag van ons  topproducten, deskundig advies, uitstekende service en messcherpe prijzen verwachten.

In onze webshop bieden wij een breed assortiment van kabels en aanverwante producten aan. Ondanks dat wij onze kabels online aanbieden, hebben we ook een kantoor. Ons kantoor is gevestigd in Den Ham die we delen met Foto Konijnenberg. 

Wie zit er achter de webshop?

Gevonden waar je naar op zoek was? Mooi zo. Terwijl jij achter je computer de bestelling bevestigt, krijgen wij een seintje van jouw bestelling. Nol – één van onze magazijnmedewerkers-  gaat hier meteen mee aan de slag. Onze magazijnmedewerkers doen altijd hun uiterste best om jouw pakketje zo goed en beschermd mogelijk in te pakken. En daarna sturen we deze direct naar het door jou opgegeven adres. Je ontvangt dan van ons een Track & Trace code, zodat je jouw pakketje door het hele land heen kunt volgen. Heb je vragen of is het niet wat je ervan had verwacht? Natasja en onze andere klantenservicemedewerkers staan voor je klaar.

Wat betekenen wij voor jou?

Onze medewerkers weten waarover ze praten. Zo ben je als klant verzekerd van een advies dat aansluit op wat jij nodig hebt. Koop je bij ons je kabels? Dan heb je standaard 2 jaar garantie op je aankoop. Zo geniet je jarenlang en zorgeloos van je aankopen. 

Wij hebben een neus voor nieuws en willen altijd op de hoogte zijn van de nieuwste producten rondom kabels. En, dat mag je ook verwachten van Kabelspecialisten.

Kantoor

Trusted shops  Ideal  MasterCard   American Express   Paypal  VISA  V-pay   Afterpay